Vilten

Het wonder van vilten is een belevenis op zich en daarom verdient dit materiaal haar eigen plek in de winkel. We hebben hier 100m2 voor vrij gemaakt. Van eenvoudige zelfmaakpakketjes, materialen en accessoires tot en met het mooiste sprookjes- en schildersvilt: alles is aanwezig om deze wereld te ontdekken. Ook voor kinderen is vilten een geweldige manier om creatief bezig te zijn.

Collectie

Onze viltcollectie bestaat meer dan 100 kleuren wolvilt (lapjes en per meter), wolkralen, Sprookjesvilt, Schildersvilt, Frescovilt en gemêleerd Vilt, Naaldvilt (ook 1 meter breed), Duplovilt (ook 1 meter breed) en stoffen als katoen (folkorestoffen) flanel, tule en poppentricot.

We zijn zeer uitgebreid gesorteerd in allerlei materialen en artikelen die nodig zijn bij het maken van poppen en dieren, zoals oogjes, naalden, garens, belletjes, kant en band en miniaturen.

Complete zelfmaakpakketjes met allerlei onderwerpen, van seizoenstafel tot moderne vorm, voor beginners én gevorderden. Ook hebben we een aantal inspirerende patroonbladen en boeken met bijzondere projecten om zelf te maken.

Op het gebied van materialen voor het máken van vilt (natvilten) en naaldvilten (vilt prikken) hebben we veel te bieden: van viltnaalden in verschillende diktes, tot vulwol, lontwol, heel veel kleuren viltwol en merinowol, krulletjeswol, regenboogwol en wonderwol.