Boeken

Iedere vorm van creativiteit begint met een idee. Daarom staan onze drie boekentafels (trends en technieken, kleding haken en breien, borduren) op centrale punten in de winkel. Met de boeken kun je inspiratie opdoen, nieuwe ideeën ontwikkelen en technieken leren. We hebben rechtstreeks contact met uitgevers over de hele wereld. We kunnen je daarom -letterlijk- een wereld aan ideeën laten zien, met ander materialen en technieken, maar ook met andere patronen. Dit geldt voor de breipatronen uit Noorwegen en Ierland, maar net zo goed voor de borduurpatronen uit Noord-Amerika en Denemarken.

Iedere week bestellen we boeken, zodat we écht kunnen zeggen dat de nieuwste trends voor je klaar liggen. Uiteraard kun je ook meteen alle bijbehorende materialen als naalden, lint, knoopjes, (poppen- en dieren)oogjes en vulmateriaal kopen, zodat je direct kunt beginnen.

De haak- en breiboeken voor het maken van kleding zijn gekoppeld aan de collecties garens die we verkopen. Zo kun je direct een combinatie maken tussen het patroon dat je aanspreekt en de garens die we verkopen. Twee keer per jaar komt er een grote nieuwe collectie garens binnen. Daarnaast worden trendgarens zoals gemêleerd sokkengaren, sjaaltjesgarens en andere fantasiegarens het hele jaar door aangevuld. Zo wisselt onze voorraad wekelijks!